Ehdot

HALLIN SÄÄNNÖT JA VUOKRAUSEHDOT

0. PAINEPESU

Painepesurilla pesu on sallittu, mikäli sitä ei ole erikseen kielletty.

VANTAA – TURKU – HÄMEENLINNATAMPEREJYVÄSKYLÄ

Pesu sallittu, myös nostimella alustapesu

HÄMEENKYRÖ

Halli 1 – pesu sallittu

Halli 2 – pesu kielletty

KANGASALA

Halli 1 – pesu sallittu, myös alustapesu

Halli 2 – pesuhallissa painepesurin käyttö on sallittu

Halli 3 – hallissa ei saa pestä autoa!

PIRKKALAN hallin kielto: Painepesuria ei saa käyttää sisällä eli talvella painepesu ei siis ole mahdollista. Voi kuitenkin pestä vaahtopesurilla ja normaali letkulla sisätiloissa. Nostimella pesu kielletty.

1. SIISTEYS

Saat hallin aina puhtaana käyttöösi, joten jätäthän sen myös puhtaana seuraavalle käyttäjälle. Älä jätä roskiasi tai tavaroitasi hallin lattioille. Puhdista öljyjäljet ja tahrat lattiasta ennen vuokrauksen päättymistä. Kuivaa lattia huolellisesti.

2.VARATTU AIKA – PERUUTUS JA AJAN MUUTTAMINEN

Poistuthan hallista varauksesi päätyttyä, jotta seuraava asiakas pääsee halliin ajoissa. Jos tarvitset lisäaikaa, niin voit jatkaa aikaasi varausvahvistuksen ”muokkaa varaustasi” linkin kautta. Voit jatkaa aikaa, jos peräkkäistä varausta ei ole tulossa.  

Varattua aikaa voit pidentää vielä vuokrauksen aikana, kun varaukseen on 2 päivää, et voi enää lyhentää varaustasi. Emme myöskään palauta käyttämätöntä aikaa. Voit peruuttaa ajan kuluitta yli 14 pv ennen varausta, alle 14 pv ennen varausta peruutettu aika palautetaan automaattisesti etukuponkina, josta on vähennetty 5% käsittelykulu, kuponki on voimassa 180 pv, kupongin voit käyttää uuden varauksen yhteydessä. Mikäli varaus peruutetaan alle 2 päivää ennen vuokrauksen ajankohtaa veloitetaan koko vuokrasumma.

Varauksen siirtäminen uudelle päivälle on maksutonta. Varausta voit siirtää max 2 kertaa. Kun varaukseen on alle 2 pv, varausta ei voi enää siirtää.

Easy Garage 247:lla on oikeus periä ylimenneestä ja ilmoittamattomasta ajasta hinnaston mukainen korvaus +30€ käsittelymaksu

Mikäli lisäaika joudutaan laskuttamaan tulee laskutuslisää 50€

Kertakäyttöisten alennuskoodien ns. ”tuplakäyttö” on kiellettyä, tuplakäytöstä seuraa hallin pysyvä käyttökielto.

3. ONGELMAJÄTTEET

Valutathan öljyn omaan säiliöösi tai hallissa olevaan keräilysäiliöön, me huolehdimme kierrätyksestä. Öljyjen valuttaminen lattiakaivoon on ehdottomasti kiellettyä. Älä jätä öljyjä keräysastioihin.

4. HALLI JA NOSTO-OVI

Auton käynnissä pitäminen hallissa on kielletty! Älä koskaan pidä autoasi käynnissä hallissa hallin oven ollessa suljettuna, sillä poistoilmapumppu ei poista pakokaasuja riittävän tehokkaasti. Auton käyttämisestä suljetussa tilassa aiheutuu hengenvaara tilassa oleville ihmisille. Ethän pidä tallin ovea auki talvisaikaan. Muista tarkistaa, että hallin ovi sulkeutuu aina lähtiessäsi.

5. AUTONOSTIN, HALLIN VARUSTUS JA MUUT TYÖVÄLINEET

Tutustu aina nostimen käyttöohjeisiin ennen käyttöä. Nostimen ja kaikkien muiden työlaitteiden käyttö on aina käyttäjän omalla vastuulla. 

Nostimen käyttöohjeet löydät nostimen vierestä seinältä.

Tarkistathan autosi ohjekirjasta, ennen nostoa, että voiko autoasi nostaa helmoista. Älä nosta autoasi, jos et tiedä, tämä saattaa vaurioittaa autoasi. Saksinostin soveltuu pääasiallisesti vain helmoista nostettaville henkilöautoille.

Hallin varusteluettelon löydät jokaisen hallin omilta sivuilta.

6. KIELLETYT TYÖT HALLISSA

HALLISSA EI SAA TEHDÄ TULITÖITÄ, MAALAUSTA JA – MASSAUSTA – tämän säännön rikkomisesta seuraa 500€ vahingonkorvauslasku + hallin entisöinnistä aiheutuneet kulut

Asiakkaan tulee tutustua kaikkien laitteiden ja erityisesti nosturin turva- ja käyttöohjeisiin. Asiakas saa käyttää nosturia ja kiinteistöä ainoastaan niille tarkoitettuun tavanomaiseen käyttöön, noudattaen niiden turva- ja käyttöohjeita. Asiakas vastaa työturvallisuus ynnä muiden määräysten noudattamisesta.

7. KÄYTTÄJÄN JA PALVELUN TARJOAJAN VASTUUT JA KORVAUSVELVOLLISUUS

Asiakas vastaa kaikista aiheuttamistaan välillisistä ja välittömistä vahingoista ja kustannuksista, joita aiheutuu hänelle tai kolmannelle osapuolelle, hänen toimintansa johdosta. Asiakas vastaa yksin nosturin, koneiden ja työkalujen käytöstä vuokra-aikana, eikä palveluntarjoaja ole niistä vastuussa. Käytäthän työkaluja ja laitteita vain niiden oikeisiin käyttötarkoituksiin.

Palvelun tarjoajan vastuu rajoittuu välittömiin vahinkoihin, jotka johtuvat nostimen tai muun työkoneen rikkoitumisesta, jos työkonetta on käytetty ohjeiden mukaan. Palveluntarjoajan korvausvastuu rajoittuu aina korkeintaan maksetun vuokran määrään.

Asiakas on velvollinen korvaamaan palveluntarjoajalle aiheuttamansa vahingot, jotka koskee kiinteistöä sekä kiinteää ja irtainta omaisuutta. Asiakkaalta veloitetaan myös vahingon korjaamiseen käytetty työaika.

Asiakkaan tulee siivota hallissa ja sen ympäristössä omat jälkensä ja laittaa nesteet niille erikseen määrättyihin astioihin.

HALLISTA LÄHTÖ 1-2-3-4-5:

  1. Siivoa kaikki tavarasi ja roskasi mukaasi.
  2. Pese mahdolliset öljytahrat lattiasta pesuaineella.
  3. Puhdista lattia lopuksi letkulla ja lattiaharjalla. Kuivaa lattia.
  4. Ilmoita aina heti puutteista tai korjaustarpeista. 
  5. Laita kaikki työkalut niille tarkoitetuille paikoille takaisin

TSI -hallin tulee olla tyhjä ja siivottu, viimeistään vuokrauksen päättyessä.

8. SOPIMUSEHTOJEN VOIMASSAOLO JA MUUTTAMINEN

Sopimusehdot ovat voimassa 1.1.23 alkaen toistaiseksi. Palveluntarjoaja voi muuttaa ehtoja siitä erikseen ilmoittamatta.

9. KAMERAVALVONTA

Hallissa on tallentava kameravalvonta.

10. Maksut

Siivoamattomasta hallista perimme siivoukseen käytetyn ajan mukaisen maksun kuitenkin vähintään 50€ (50€/tunti) + mahdolliset muut kulut.

Ehtojen rikkomisesta seuraa hallin käyttökielto.

Halliin jätetyistä roskista perimme kierrätysmaksun 50€ ja kuljetusmaksun kaatopaikalle 50€

Öljynerotuskaivon ylimääräinen tyhjennys 150€

11. Muut ehdot

pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta

Translate »