Ehdot

HALLIN SÄÄNNÖT JA VUOKRAUSEHDOT

Kaikki hallimme ovat savuttomia, tupakointi on ehdottomasti kielletty hallissa!

1. Painepesurin käyttö

Yleiset ohjeet:
Painepesurilla pesu on sallittua hallissa, paitsi jos toisin mainitaan. Nostimella tehtävä alustapesu on myös sallittua. Muista huuhdella nostin käytön jälkeen.


Pesu kokonaan KIELLETTY seuraavissa halleissa:

 • PORI – pesu kielletty!
 • HÄMEENKYRÖ Halli 2 – pesu kielletty!
 • KANGASALA Halli 3 – pesu kielletty!

Pesu rajoitettu seuraavissa halleissa:

 • PIRKKALA: Nostimella pesu kielletty. Sallittu vain alle 6 metrin pituisille ajoneuvoille.

2. Siisteys

 • Palauta halli puhtaassa kunnossa. Älä jätä roskia, purkuosia tai muita tavaroita hallin lattialle.
 • Kierrätä purkuosat itse. Puhdista öljytahrat ja muut likaantumiset lattiasta.
 • Voit jättää autosi siivouksesta syntyneet sekajätteet sekajäteastiaan, mikäli ne mahtuvat sinne. Älä kasaa jätteitä täyden astian viereen.

3. Varaukset: Peruutukset ja Muutokset

 • Poistuminen: Poistu hallista varauksesi päätyttyä ajallaan.
 • Varauksen pidentäminen: Mikäli tarvitset lisäaikaa, voit pidentää varaustasi varausvahvistuksessa olevan ”muokkaa varaustasi” -linkin kautta, edellyttäen ettei seuraavaa varausta ole. Voit pidentää varaustasi vuokrauksen aikana, mutta kun varaukseen on jäljellä 2 päivää, varausta ei voi enää lyhentää. Huomaa, että käyttämätöntä aikaa ei hyvitetä.
 • Peruutusehdot: Peruutukset ovat maksuttomia, jos ne tehdään yli 14 päivää ennen varauksen alkua. Alle 14 päivää tehty peruutus hyvitetään etukupongilla, vähennettynä 5 % käsittelykuluilla. Kuponki on voimassa 180 päivää, ja sen voi käyttää uuden varauksen yhteydessä. Mikäli varaus peruutetaan alle 2 päivää ennen vuokrauksen alkua, veloitetaan koko vuokrasumma.
 • Varauksen siirtäminen: Voit siirtää varausta maksutta kaksi kertaa, kunhan varaukseen on yli 2 päivää aikaa.
 • Lisämaksut: Myöhästymisestä voi seurata lisämaksuja. Ylimenneestä ja ilmoittamattomasta ajasta hinnaston mukaista korvausta sekä 30 € käsittelymaksun. Mikäli lisäaikaa veloitetaan laskulla, laskutuslisä on 50 €.

4. Alennuskoodien käyttö

 • Kertakäyttöisten alennuskoodien ns. tuplakäyttö on kielletty.
 • Tuplakäytöstä seuraa hallin pysyvä käyttökielto.

5. Ongelmajätteet

Voit jättää autostasi valuneet öljyt ja muut nesteet, jos olet maksanut kierrätysmaksun.
Älä jätä öljyjä keräysastioihin.

6. Halli ja Nosto-ovi

Auton käynnistäminen hallissa on kielletty suljetun oven kanssa.

Muista tarkistaa, että hallin ovi sulkeutuu aina lähtiessäsi. Älä poistu ennen kuin ovi on kiinni. Mikäli ovi ei mene automaattisesti kiinni, niin tulee se sulkea painamalla alas -nappia (nuoli alaspäin) ovikeskuksen ohjainpaneelista.

7. Veneiden pesu

Veneiden pesu hallissa on sallittua vain tietyin ehdoin. On tärkeää huomioida, että hallin oven tunnistimet eivät havaitse venetrailerin aisaa, mikä voi johtaa oven sulkeutumiseen aisaa vasten. Tämä voi vaurioittaa nosto-oven mekanismia.

 • Talvikaudella vain ne veneet, jotka trailerin kanssa mahtuvat kokonaan halliin ja mahdollistavat oven sulkeutumisen, ovat sallittuja.
 • Kytke nosto-oven sähkökäyttö pois toiminnasta ennen kuin peruutat trailerin halliin.
  Kesäaikaan veneitä saa pestä, kun ne ovat kytkettyinä autoon, mutta myös tällöin on muistettava kytkeä nosto-oven sähkökäyttö pois päältä ennen pesutoimenpiteitä.
 • Nosto-oven kytkentä takaisin sähkökäytölle on asiakkaan vastuulla.
 • Mikäli nosto-ovi vahingoittuu käyttäjän toiminnan seurauksena, käyttäjällä on korvausvastuu syntyneistä vahingoista.

8. Autonostin ja muut työvälineet

Tutustu aina nostimen käyttöohjeisiin ennen käyttöä. Työlaitteiden käyttö on aina käyttäjän omalla vastuulla. Nostimen käyttöohjeet löydät myös nostimen vierestä seinältä.

Tarkistathan autosi ohjekirjasta, ennen nostoa, että voiko autoasi nostaa helmoista. Älä nosta autoasi, jos et tiedä, tämä saattaa vaurioittaa autoasi. Saksinostin soveltuu pääasiallisesti vain helmoista nostettaville henkilöautoille.

Hallin varusteluettelon löydät jokaisen hallin omilta sivuilta. Suuren käyttäjämäärän vuoksi emme pysty takaamaan, että työkaluissa ei olisi puutteita. Emme maksa korvauksia puuttuvista työkaluista.

9. KIELLETYT TYÖT HALLISSA

HALLISSA EI SAA TEHDÄ TULITÖITÄ, ISOJA MAALAUKSIA JA – MASSAUSTA – tämän säännön rikkomisesta seuraa 500€ vahingonkorvauslasku + hallin entisöinnistä aiheutuneet kulut

HUOM! Mikäli teet paikkamaalausta, niin suojaa paikat huolellisesti. Kaikki maalausjäljet tulee siivota maalauksen jälkeen.

Asiakkaan tulee tutustua kaikkien laitteiden ja erityisesti nosturin turva- ja käyttöohjeisiin. Asiakas saa käyttää nosturia ja kiinteistöä ainoastaan niille tarkoitettuun tavanomaiseen käyttöön, noudattaen niiden turva- ja käyttöohjeita. Asiakas vastaa työturvallisuus ynnä muiden määräysten noudattamisesta.

10. KÄYTTÄJÄN JA PALVELUN TARJOAJAN VASTUUT JA KORVAUSVELVOLLISUUS

Käyttäjän vastuut

Kun käytät Easy Garage – Tee Se Itse -hallin palveluita, vastaat itse kaikista toimintasi aiheuttamista suorista ja epäsuorista vahingoista sekä kustannuksista, jotka kohdistuvat joko sinuun tai kolmansiin osapuoliin. On tärkeää, että otat täyden vastuun nosturin, koneiden ja työkalujen asianmukaisesta käytöstä vuokra-aikanasi. Palveluntarjoaja ei ota vastuuta mahdollisista vahingoista, jotka johtuvat näiden laitteiden käytöstä. Työkaluja ja laitteita tulee käyttää ainoastaan niiden käyttötarkoituksen mukaisesti.

Palveluntarjoajan korvausvelvollisuus

Palveluntarjoaja vastaa ainoastaan suorista vahingoista, jotka aiheutuvat nosturin tai muun työkoneen rikkoutumisesta, edellyttäen, että laitetta on käytetty ohjeiden mukaan. Mikäli vahinko sattuu, korvausvelvollisuus on rajoitettu enintään asiakkaan maksamaan vuokrasummaan.

Asiakkaan korvausvelvollisuus

Asiakkaan on korvattava kaikki ne vahingot, jotka hän aiheuttaa hallin kiinteälle tai irtaimelle omaisuudelle. Tämä kattaa myös vahingonkorjaukseen kuluneen työajan. Käytön jälkeen asiakkaan on siivottava jälkensä hallissa ja sen ympäristössä, ja kaikki nesteet tulee sijoittaa niille varattuihin astioihin.

Henkilökohtaisten tavaroiden säilytys

Emme tarjoa säilytyspalveluita henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämiseen. Kaikki halliin jätetyt tavarat ovat niiden omistajan vastuulla. Suosittelemme pitämään henkilökohtaiset tavarat aina mukanasi tai säilyttämään ne turvallisessa paikassa.

Halliin kuulumattomien tavaroiden käsittely

Halliin kuulumattomat tai unohdetut tavarat poistetaan siivouksen yhteydessä. Kehotamme asiakkaita olemaan erityisen huolellisia henkilökohtaisten tavaroidensa kanssa, jotta vältetään niiden tahaton hävittäminen. Kiitämme yhteistyöstäsi ja ymmärryksestäsi. Pyrimme tarjoamaan turvallisen ja miellyttävän kokemuksen kaikille asiakkaillemme, mikä sisältää myös tilojemme turvallisuuden ja siisteyden ylläpitämisen.

Lähtiessäsi hallista:

 • Muista siivota omat jälkesi, pese lattia ja kuivaa lastalla.
 • Jos jotain hajosi, havaitset puutteita tai tarvetta korjauksille, ilmoita niistä meille info@easygarage247.fi.
 • Palauta kaikki käyttämäsi työkalut niille tarkoitetuille paikoille.
 • Varmista, että hallin nosto-ovi sulkeutuu kunnolla ennen poistumistasi.

Mikäli ovi ei mene automaattisesti kiinni, niin tulee se sulkea painamalla alas -nappia (nuoli alaspäin) ovikeskuksen ohjainpaneelista ja poistu käyntiovesta. Mikäli et kaikesta huolimatta saa ovea kiinni, niin soita 24/7 HÄTÄPÄIVYSTYKSEEN p. 0407756610.

TSI -hallin tulee olla tyhjä ja siivottu, viimeistään vuokrauksen päättyessä.

11. SOPIMUSEHTOJEN VOIMASSAOLO JA MUUTTAMINEN

Sopimusehdot ovat voimassa 1.1.23 alkaen toistaiseksi. Palveluntarjoaja voi muuttaa ehtoja siitä erikseen ilmoittamatta.

12. KAMERAVALVONTA

Hallissa on tallentava kameravalvonta.

13. Maksut

Siivoamattomasta hallista perimme siivoukseen käytetyn ajan mukaisen maksun kuitenkin vähintään 50€ (50€/tunti) + mahdolliset muut kulut.

Ehtojen rikkomisesta seuraa hallin käyttökielto.

Halliin jätetyistä roskista perimme kierrätysmaksun 50€ ja kuljetusmaksun kaatopaikalle 50€

Öljynerotuskaivon ylimääräinen tyhjennys 150€

14. Muut ehdot

Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta

Translate »